منبع : ghatreh.com
وقتي كه سير را كبابي مي كنيد، پوستش را نكنيد. اين لايه محافظتي، سير را نرم نگه مي دارد و مواد مغذي بيشتري به آن اضافه مي كند. پودر سير هم خيلي خواص دارد
برنج مغذي تربا اضافه كردن پودر پياز :
درحين پخت برنج به آن پودر پياز اضافه كنيد تا ويتامين هاي آن را زيادتر كنيد. اجازه دهيد تا زمان پخت كامل برنج با هم بپزند و در آخر به راحتي پوست را جدا كنيد..
كاربرد پوست پياز براي پختن نان:
و سپس ادويه را اضافه كنيد
يك قاشق چايخوري پوست پودر شده پياز را به خمير نان خانگي اضافه كنيد تا طعمي ملايم و مواد مغذي بيشتري به آن بدهيد.
خواص دمنوش پوست پياز
پوتس پياز را 10 تا 20 دقيقه بجوشانيد تا يك دم كرده تهيه كنيد. محلول را صاف كنيد و قبل از خواب بنوشيد تا گرفتگي ماهيچه ها بهتر شود.
دم كرده پوست پياز خواب آور است:
به دليل خاصيت خواب آوري، يك فنجان چاي پوست پياز دم كنيد. خيلي راحت آب جوش را روي مقداري پوست پياز بريزيد و درپوش ظرف را گذاشته ، اجازه دهيد براي 15 دقيقه همانطور بماند. چاي را صاف كنيد و از نوشيدن آن لذت ببريد. پودر پياز ادويه خوبي است