برشته شدن بهتر سير با نكندن پوست آن

فروش خريد قيمت پودر سير پياز ادويه پاپريكا گوجه خشك آويشن غنچه گل محمدي ادويه كاري خورشتي

برشته شدن بهتر سير با نكندن پوست آن

۴ بازديد ۰ نظر

منبع : ghatreh.com

 

وقتي كه سير را كبابي مي كنيد، پوستش را نكنيد. اين لايه محافظتي، سير را نرم نگه مي دارد و مواد مغذي بيشتري به آن اضافه مي كند. پودر سير  هم خيلي خواص دارد
برنج مغذي تربا اضافه كردن پودر پياز :

درحين پخت برنج به آن پودر پياز اضافه كنيد تا ويتامين هاي آن را زيادتر كنيد. اجازه دهيد تا زمان پخت كامل برنج با هم بپزند و در آخر به راحتي پوست را جدا كنيد..


كاربرد پوست پياز براي پختن نان:

و سپس ادويه را اضافه كنيد

يك قاشق چايخوري پوست پودر شده پياز را به خمير نان خانگي اضافه كنيد تا طعمي ملايم و مواد مغذي بيشتري به آن بدهيد.
خواص دمنوش پوست پياز

پوتس پياز را 10 تا 20 دقيقه بجوشانيد تا يك دم كرده تهيه كنيد. محلول را صاف كنيد و قبل از خواب بنوشيد تا گرفتگي ماهيچه ها بهتر شود.

دم كرده پوست پياز خواب آور است:

به دليل خاصيت خواب آوري، يك فنجان چاي پوست پياز دم كنيد. خيلي راحت آب جوش را روي مقداري پوست پياز بريزيد و درپوش ظرف را گذاشته ، اجازه دهيد براي 15 دقيقه همانطور بماند. چاي را صاف كنيد و از نوشيدن آن لذت ببريد. پودر پياز ادويه خوبي است

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.