فروش ادويه فله در تبريز و ادويه قيمه

فروش خريد قيمت پودر سير پياز ادويه پاپريكا گوجه خشك آويشن غنچه گل محمدي ادويه كاري خورشتي

فروش ادويه فله در تبريز و ادويه قيمه

۲ بازديد ۰ نظر

 

ادويه زاهدان


ادويه ها بدون شك به غذا طعم مي بخشند اما كاربردهاي ديگري نيز دارند. بسياري از ما مي دانيم كه ادويه هاي هندي چگونه فوايد دارويي دارند. اما بسياري از حقايق ديگر در مورد ادويه هاي آشپزخانه ما نمي دانيم وجود دارد كه در اينجا خواهيد آموخت، اما قبل از آن اجازه دهيد تاريخچه مختصري در مورد اين ادويه ها بررسي كنيم. گشنيز هميشه ادويه اي بوده است كه در سراسر جهان شناخته شده است. اولين اروپايي هايي كه از گشنيز به دليل خواص معطر آن استفاده كردند، رومي ها بودند. ما همچنين در ادبيات سانسكريت خودمان كه قدمت آن به 5000 سال قبل از ميلاد بازمي گردد، به اين ادويه اشاره مي كنيم. سپس به عنوان "Kusthambari" و "Dhaniyaka" اشاره شد. گشنيز بيشتر به خاطر بويي كه برمي انگيزد معروف بود و نه به دليل استفاده هاي ديگرش در زمينه هاي دارويي يا آشپزي. حتي در نوشته هاي دانشمندان يونان باستان مانند بقراط و آريستوفان، مي توان كاربردهاي متفاوت دانه گشنيز را مشاهده كرد. اين دانه ها حتي در مقبره فرعون مصر توت عنخ آمون نيز يافت شد. از اين اكتشاف، مورخان به اين نتيجه رسيدند كه حتي در تمدن مصر، مردم بذر گشنيز را كشت مي كردند و در مراسم دفن اجساد از اهميت فرهنگي برخوردار بود. به طور سنتي از گشنيز براي تصفيه خون استفاده مي شد. همچنين براي درمان مشكلاتي مانند ميگرن استفاده مي شد. اكنون، در قرن بيست و يكم، گشنيز هنوز اهميت خود را از دست نداده است. در واقع، موارد استفاده و فوايد آن فقط به تعداد افزايش يافته است. در هند، بذر گشنيز يا «دانيا» عمدتاً در راجستان، اوتار پرادش، گجرات، مادهيا پرادش و تاميل نادو رشد مي كند. اين ايالت ها به عنوان تامين كنندگان پيشرو بذر گشنيز در هند عمل مي كنند. از منطقه آب و هوايي متنوعي كه در آن رشد مي كند، مي توانيد شرايط اقليمي مورد نياز براي رشد را درك كنيد. آب و هواي ايده آل كه بهترين كيفيت بذر گشنيز در آن كشت مي شود، آب و هواي سرد با ارتفاع زياد است. رشد گشنيز از اواسط مهرماه تا پايان آبان آغاز مي شود. و سپس پردازش مي شود. به بقيه نقاط جهان عرضه مي شود. ادويه سابقه طولاني 5000 سال استفاده به عنوان مكمل پزشكي دارد. در فرهنگ باستاني آريايي ها، ادويه را داراي قدرت هاي الهي مي دانستند، زيرا آنها خورشيد را مي پرستيدند و ادويه رنگ زرد نارنجي داشت كه شبيه به رنگ خورشيد بود. اين سنت طلسم باستاني استفاده از ادويه براي دفع شر و اعطاي رفاه و محافظت به پوشنده هنوز در فرهنگ جنوب هند يافت مي شود. استفاده از ادويه در مراسم عروسي هندوها يكي ديگر از سنت هاي قديمي است كه در فرهنگ هندي زنده است. ادويه عمدتاً در مناطق گرم هند توليد مي شود. به ويژه ايالت هايي مانند تاميل نادو، بنگال غربي و ماهاراشترا توليدكنندگان پيشرو ادويه هستند. تامين كنندگان ادويه Lakadong در هند به ويژه در روستايي در Jaiantia Hills در مگالايا رشد مي كنند. اين ادويه را بهترين كيفيت ادويه در جهان مي دانند. اين عطر و طعم قوي دارد و خواص معطر آن آن را به بهترين ادويه جهان تبديل كرده است.
ادويه زاهدان

ادويه ايتاليايي


در اكتبر سال گذشته، يكي از بهترين و زيباترين شام هايي را كه در تمام سال خورده بودم درست كردم و بي صبرانه منتظر بودم تا در مورد آن ها به شما بگويم. پاي سيب هلندي، اين سالاد انديو و مقداري هويج كره اي قهوه اي كه هنوز هم براي شما نگه مي دارم - كنار راه افتادند. اين غذا از دو غذاي ديگر الهام گرفته شده است. اولي يك دستور غذاي مورد علاقه از اولين كتاب آشپزي من است، كوفته بوقلمون با ادويه كنجدي كه روي سالاد نخود خرد شده ليمويي ريخته مي شود. من براي هميشه عاشق تركيب ليمو، ادويه جات، نخود و پروتئين كافي براي متعادل كردن وعده غذايي هستم. دومي يك مرغ ورقه اي با ادويه، پياز قرمز تفت داده شده و كمي ترشي و ليمو است كه سال گذشته در وب سايت نيويورك تايمز جاسوسي كردم و نتوانستم از سرم بيرون بروم. با اين حال، من كمي در حال پختن كوفته هستم، مخصوصاً از زماني كه اخيراً متوجه شدم (فقط بعد از اينكه همه شما سال ها به من مي گوييد و من سرسختانه منتظرم تا بفهمم) چقدر پختن آنها آسان است و چقدر لذت بخش است. وقتي اين كار را انجام مي دهيد شكل توپ گلف آنها. و آن كوفته هاي ادويه دار، كه به سختي اصلاح شده اند، در اينجا فوق العاده عمل مي كنند. نتيجه با طعم، بافت و رنگ بسته بندي شده است. و ما آن را در كاسه هايي با ماست نمكي ليمويي و پيازهاي كمي ترشي و خلال پيتا ريختيم، و تمام آن چيزي است كه من مي خواهم آن را در تمام طول سال شام هاي سرگرم كننده و بازيگوشي مانند اين داشته باشم. زمان پخت كوفته ها بسيار كمتر از ترد شدن نخود است، بنابراين مدت زيادي بعد از نخود پخته مي شوند. پياز قرمزي كه برشته مي شود كمي زغال مي كند. ما خوشمون مياد. از آنجايي كه من تا زماني كه يك دانش آموز كلاس ششم زنده است در اينجا نظرات مي نويسم و مي خوانم، مي دانم كه مي خواهيد به من بگوييد كه دانه هاي رازيانه را دوست نداريد. بله، مي توانيد آنها را ناديده بگيريد. اينجا به اندازه كافي چيز ديگري در جريان است. همچنين مي توانيد يك يا دو قاشق چاي خوري دانه زيره كامل را اضافه كنيد تا ترد بيشتري داشته باشيد. اما اگر دانه هاي رازيانه را دوست داريد يا روي حصار هستيد، فكر مي كنم اينجا دوستشان خواهيد داشت. اگر مي خواهيد اين غذا و كوفته ها را بدون لبنيات نگه داريد، مي توانيد 1/4 فنجان ماست ساده را با 2 قاشق غذاخوري آب جايگزين كنيد و آب كوفته ها را به 1/4 فنجان برسانيد. و البته در انتها از ماست ليموي نمكي صرف نظر كنيد. فر را با دماي 400 درجه گرم كنيد. نخود، دانه رازيانه، زيره سبز، 1 قاشق چايخوري ادويه و نيمي از برش هاي پياز قرمز را روي يك ورقه پخت لبه دار مخلوط كنيد. با روغن زيتون بپاشيد، نمك و فلفل بزنيد و روي آن را بپوشانيد. به مدت 25 دقيقه تفت دهيد تا شروع به سفت شدن/ترد شدن كند. در همين حين مخلوط كوفته را درست كنيد. همه مواد را در يك كاسه بزرگ با يك چنگال يا (كشف اخير من) پوره سيب زميني مخلوط كنيد تا مخلوط شود. 40 قاشق شيريني، كه حدود 1 2/3 قاشق غذاخوري را در خود جاي مي دهد. قالب با نخود را از فر خارج كنيد (فر را روشن بگذاريد) و نخودها را به كناره هاي تابه منتقل كنيد و وسط آن را خالي كنيد. به آرامي مركز را با يك لايه نازك روغن بپوشانيد، يا برس بزنيد يا روي آن اسپري كنيد تا ايمن باشيد. كوفته ها را به منطقه روغني اضافه كنيد، بدون اينكه آنها را لمس كنيد. ورقه پخت را در فر قرار دهيد و 10 تا 15 دقيقه يا تا زماني كه كوفته ها پخته شوند، بپزيد. در همين حال، برش هاي پياز باقي مانده را با 2 قاشق غذاخوري آب ليمو بريزيد و با نمك و فلفل مزه دار كنيد. كنار گذاشتن ماست را با 1 قاشق غذاخوري آب ليموي باقيمانده تركيب كنيد و با نمك و فلفل مزه دار كنيد. كنار گذاشتن وقتي كوفته ها پختند، سبزي هاي تازه باقي مانده را روي سيني بپاشيد. با پياز ليمويي و ماست، پيتاي برشته شده و سس تند سرو كنيد. هر چند بار كه لازم است تكرار كنيد.
ادويه ايتاليايي

ادويه گوجه


ادويه، ادويه زرد روشن كه اغلب در كاري، خردل و شير لاته طلايي استفاده مي شود، به عنوان يك غذاي فوق العاده شهرت زيادي به دست آورده است. اين ماده به دليل خواص ضد التهابي و آنتي اكسيداني آن مورد توجه قرار گرفته است و به عنوان يك دفاع طبيعي در برابر سرطان و بيماري آلزايمر مورد تحسين قرار گرفته است. با اين حال، اين شهرت ممكن است به تازگي كاهش يافته باشد: بررسي جديد ادبيات علمي در مورد كوركومين، شناخته شده ترين ماده شيميايي در ادويه، نشان مي دهد كه اين تركيب در صورت وجود، فوايد سلامتي محدودي دارد. نويسندگان اين بررسي جديد كه در مجله شيمي دارويي منتشر شده است، مي گويند ممكن است هنوز دليلي براي گنجاندن «ادويه طلايي» در رژيم غذايي شما وجود داشته باشد. اما تا آنجا كه شواهد كنوني نشان مي دهد، معروف ترين تركيب آن با هياهوي آن سازگار نيست. ريشه ادويه آسياب شده قرن ها در آشپزي هندي و چيني (و طب سنتي) مورد استفاده قرار گرفته است. اما وقتي بازبينان به چندين كارآزمايي باليني اخير و مطالعات اپيدميولوژيك روي كوركومين نگاه كردند، متوجه شدند كه يافته هاي تحقيقات اغلب به درستي در رسانه ها ترجمه نمي شوند. خبرنامه سلامت ما را دريافت كنيد. براي دريافت آخرين اخبار سلامت و علم، به علاوه پاسخ به سوالات سلامتي و نكات تخصصي، ثبت نام كنيد. مايكل والترز، دانشيار پژوهشي در موسسه اكتشاف و توسعه درماني دانشگاه مينه سوتا، مي گويد: «زماني كه چيزي وارد مطبوعات رايج شود، مي توان آن را نامتناسب كرد. در گزارش جديد اشاره شده است كه يكي از مشكلات بزرگ اين است كه كوركومين به راحتي توسط بدن جذب نمي شود. و عليرغم هزاران مقاله تحقيقاتي منتشر شده در مورد ادويه، بازبينان نتوانستند هيچ آزمايش باليني دوسوكور و كنترل شده با دارونما (استاندارد طلايي تحقيقات پزشكي) را براي حمايت از ادعاهاي سلامت بي شمار پيدا كنند.
ادويه گوجه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.