منبع : سايت كاله
درست كردن املت براي زماني كه وقت كافي و حوصله آشپزي نداريد، بهترين ايده به نظر ميرسد. املت دنور يك املت كاملا متفاوتپودر پيازست كه به دليل داشتن مقادير كافي پروتئين، يك وعده غذايي مفيد و كامل براي صبحانه، عصرانه و شام است. اين املت به سادهترين شكل تهيه ميشود. پياز، گوجه و فلفل سبز و ادويه يك لايه پنير با هم طبخ ميشوند،پودر پياز و به دليل تنوع بالاي آن در مواد اوليه معروف شده است. گاهي اوقات دنور را با سيب زميني سرخ كرده نيز سرو ميكنند.
اما اين غذاي خوشمزه و معروف چگونه پخته ميشود؟
مواد لازم براي املت دنور به سبك سوليكو
- نصف پيمانه ژامبون گوشت سوليكو (خرد شده) (خريد محصول از ديجيكالا)
- نصف پيمانه كوكتل انگشتي سوليكو (خرد شده) (خريد پودر پياز حصول از ديجيكالا)
- ۱۰۰ گرم پنير پارمسان
- ۲ عدد تخم مرغ
- نصف پيمانه شير
- يك چهارم پيمانه پياز خرد شده
- نصف پيمانه فلفل دلمه اي خرد شده
- كره به مقدار لازم
- نمك و فلفل به مقدار
ژامبون گوشت، كوكتل انگشتي، پياز و فلفل دلمهاي را در مقداري كره تفت دهيد تا نرم شوند. در يك كاسه تخم مرغها را به همراه شير و نمك و فلفل به خوبي با هم پودر پياز تركيب كنيد تا يك تركيب يك دست به دست آيد.
كف تابه را چرب كنيد و وقتي كره داغ شد نيمي از تركيبي كه از تخم مرغ و مواد ديگر به دست آمد را كف آن بريزيد و بگذاري پودر پياز د تا سفت شود. موادي كه از قبل تفت داده شده بودند را روي نصف ديگر تركيب تخم مرغها بريزيد و سطح آن را با پنير پارمسان بپوشانيد و نيم ديگر اين تركيب را روي آنها برگردانيد. در تابه را براي چند دقيقه بگذاريد تا پنير روي آن آب شود. املت شم پودر پياز ا آماده است. آن را به ظرف سروتان انتقال دهيد و در كنار خانواده خود از طعم فوقالعاده آن لذت ببريد.