ادويه مخصوص قورمه سبزي و ادويه اصيل هندي

فروش خريد قيمت پودر سير پياز ادويه پاپريكا گوجه خشك آويشن غنچه گل محمدي ادويه كاري خورشتي

ادويه مخصوص قورمه سبزي و ادويه اصيل هندي

۲ بازديد ۰ نظر

 

ادويه اصيل هندي در جدول


كلينيك مايو عزيز: دوستم مي گويد كه درد آرتريت او پس از شروع مصرف ادويه بهبود يافته است. ميشه در مورد اين مكمل بيشتر توضيح بدين؟ پاسخ: اگرچه ادويه يك ادويه رايج در بسياري از شربت هاي خانگي است، اما بسياري از مردم با اثرات ظاهري آن براي سلامتي آشنا نيستند. تسكين درد آرتريت يكي از بسياري از اين اثرات سلامتي است. ادويه، گياهي مربوط به زنجبيل، در بسياري از كشورهاي آسيايي و همچنين ساير مناطق گرمسيري كشت مي شود. اين يك ماده اصلي در پودر كاري است - كه در بسياري از غذاهاي هندي و آسيايي رايج است - و به عنوان رنگ براي غذاها، پارچه ها و لوازم آرايشي استفاده مي شود. بخش هاي زيرزميني گياه را مي توان خشك كرد و به صورت كپسول، قرص، عصاره، پودر يا چاي درست كرد. يا ممكن است آنها را به صورت خمير درآورند تا روي پوست بمالند. ماده فعال اصلي ادويه - كوركومين - چيزي است كه به ادويه رنگ زرد مي دهد. كوركومين داراي خواص ضد التهابي است و آن را به يك درمان بالقوه براي تعدادي از شرايط سلامتي از جمله كاهش درد و افزايش سهولت حركت در افراد مبتلا به آرتروز تبديل مي كند. يك مطالعه نشان داد كه مصرف عصاره ادويه سه بار در روز با مصرف روزانه 1200 ميلي گرم ايبوپروفن قابل مقايسه است. با اين حال، تحقيقات بيشتري براي تاييد اين اثرات ضروري است. تحقيقات ديگر نشان مي دهد كه كوركومين ممكن است سطح كلسترول و تري گليسيريد را كاهش دهد. علاوه بر اين، ممكن است برخي از علائم آرتريت روماتوئيد مانند تورم مفاصل و سفتي صبحگاهي را كاهش دهد. اگر از نوشتن اين مطلب لذت برديد و مطمئنا مي توانيد اطلاعات بيشتري در مورد فروش عمده ميوه خشك لطفا از صفحه ما بخواهيد. ساير زمينه هاي تحقيقاتي شامل تأثير كوركومين بر بيماري كرون، سرطان هاي خاص، افسردگي، ديابت، درد مفاصل و سندرم روده تحريك پذير است. هنگامي كه ادويه از طريق دهان مصرف شود يا روي پوست استفاده شود، ادويه - و كوركومين موجود در آن - زماني كه به كمتر از 8 گرم در روز محدود شود، به طور كلي بي خطر به نظر مي رسد. گفته مي شود، مقادير متفاوتي بسته به وضعيت سلامتي كه در نظر گرفته مي شود، اغلب توصيه مي شود، و دوزهاي بالاتر براي دوره هاي زماني محدود استفاده شده است. دوزهاي بالا يا استفاده طولاني مدت ممكن است براي برخي افراد باعث ناراحتي دستگاه گوارش شود. اگر بيماري كيسه صفرا داريد، از پزشك خود در مورد مصرف ادويه سوال كنيد، زيرا ممكن است شرايط را بدتر كند. همچنين اگر از داروهاي ضد انعقاد يا شيمي درماني استفاده مي كنيد، بايد با ارائه دهنده مراقبت هاي بهداشتي خود در مورد ادويه صحبت كنيد، زيرا اين مكمل ممكن است با داروهاي شما تداخل داشته باشد.
ادويه اصيل هندي در جدول

خريد هل ادويه


ادويه اخيراً خبرساز شده است. محبوبيت آن كه به عنوان يك "ابر غذا" تبليغ مي شود، افزايش يافته است. اين ادويه باستاني فراتر از غذاهاي هندي مانند كاري بوده است و اكنون مي توانيد آن را در همه چيز از سوپ گرفته تا اسموتي و حتي لاته پيدا كنيد. به گزارش مترو، در واقع، آنقدر محبوب شده است كه استارباكس در حال آزمايش روند لاته ادويه در بريتانيا است. و اين در واقع اواخر بازي است: لاته هاي زرد رنگ در لس آنجلس، نيويورك، و ديگر شهرها در ايالات متحده ظاهر شده اند و همه در قطار «شير طلايي» سوار شده اند. اين به اين دليل است كه مصرف كنندگان آگاه به سلامتي اميدوارند از برخي يافته هاي اميدواركننده از تحقيقات انجام شده در مورد اين ادويه بهره ببرند. مهمتر از همه، ادويه به دليل خواص ضد التهابي آن مورد تحسين قرار مي گيرد. در واقع، تحقيقات نشان مي دهد كه 400 تا 500 ميلي گرم كوركومين - يك آنتي اكسيدان و تركيب فعال موجود در ادويه كه رنگدانه زرد آن را به ادويه مي بخشد - ممكن است مانند مصرف 2000 ميلي گرم استامينوفن يا تيلنول درد شما را تسكين دهد. برايان سنت پير، MS، RD، CSCS، مدير تغذيه عملكرد در Precision Nutrition. به علاوه، يك مطالعه آلماني نشان داد كه مصرف كوركومين ممكن است در پيشگيري از سرطان پروستات، شايع ترين سرطان در مردان، طبق گفته انجمن سرطان آمريكا مفيد باشد. به گفته مركز پزشكي دانشگاه مريلند، مطالعات ديگر نشان داده اند كه ادويه ممكن است از بيماري قلبي، ساير اشكال سرطان و حتي كشتن باكتري ها يا ويروس ها جلوگيري كند. عالي به نظر مي رسد، اما قبل از اينكه خيلي هيجان زده شويد، بايد چاپ دقيق آن را بخوانيد. اين مطالعات كه فوايد شگفت انگيز ادويه را براي سلامتي نشان مي دهد، عمدتاً مبتني بر مصرف كوركومين غليظ است، بسيار بيشتر از چيزي كه از پاشيدن ادويه در شام يا نوشيدني تان به دست مي آوريد. بر اساس مطالعه اي كه در سال 2006 در Nutrition and Cancer منتشر شد، كوركومين تنها 3 درصد از وزن 5 ميلي گرم ادويه خشك و خالص را تشكيل مي دهد. كري گانز، نويسنده كتاب The Small Change Diet، مي گويد: «من عاشق وقتي مردم مي خواهند ادويه هاي جديد را امتحان كنند، مي گويد: «اما بايد آن را با يك دانه ادويه مصرف كنند. او مي گويد كه ممكن است از ادويه به راحتي با شكر و كالري اضافه شده از نوشيدني تان غلبه كنيد، به ويژه اگر دم نوش شيرين تري دوست داريد و قاشق شكر خود را به آن اضافه كنيد. گانز مي گويد، بايد مكث كنيم، زيرا هيچ غذا يا ادويه يا گياهي وجود ندارد كه پايان همه چيز باشد. خط آخر: استفاده از ادويه اگر طعم آن را دوست داريد اشكالي ندارد، زيرا طعم خوبي به سبزيجات برشته، تخم مرغ و ساير غذاهاي خوش طعم مي دهد. فقط تصور نكنيد كه پاشيدن يا تكان دادن ادويه به سلامتي شما كمك مي كند. با هر غذاي سالم ديگري مانند روغن زيتون، كلم پيچ يا آووكادو، اين ميانبري نيست كه بتواند به طور جادويي تمام مشكلات سلامتي شما را درمان كند. گفته مي شود، اگر مي خواهيد سعي كنيد از فوايد اين ادويه بهره ببريد، احتمالاً به دوز غليظ تري نسبت به آنچه به تنهايي در غذا پيدا مي كنيد، نياز داريد. طبق گفته St. مانند هر داروي جديد، ابتدا بايد با پزشك خود صحبت كنيد. گانز مي گويد: اگر واقعاً مي خواهيد با التهاب مبارزه كنيد - يك پيش ساز شايع براي بيماري هاي قلبي، ديابت و سرطان - بايد رژيم غذايي خود را با ماهي هاي چرب مانند سالمون و ماهي تن تكميل كنيد، زيرا تحقيقات به طور قاطع از فوايد ضد التهابي امگا حمايت مي كند. 3 اسيد چرب شرط بهتر شما اين است كه به روش هاي آزموده شده تر و واقعي تر براي محافظت از سلامت خود پايبند باشيد.
خريد هل ادويه

خريد ادويه چيلي


مطالعات حيواني نشان مي دهد كه حتي ممكن است در كنترل آلرژي، از جمله تب يونجه، نقش داشته باشد. آيا ادويه براي همه بي خطر است؟ براي بسياري از ما ادويه يك گزينه بي خطر است، با اين حال، شرايطي وجود دارد كه در آنها احتياط لازم است. اگر باردار هستيد بايد از مصرف مقادير دارويي خودداري كنيد زيرا مطالعات روي حيوانات نشان مي دهد كه كوركومين ممكن است سطح هورمون استروژن را تغيير دهد. با اين حال، لذت بردن از ادويه در مقادير كم، به عنوان مثال در يك وعده غذايي يا نوشيدني، ممكن است در دوران بارداري مفيد باشد. اگر كم خوني فقر آهن داريد، از مصرف ادويه در مقادير زياد خودداري كنيد. اين به اين دليل است كه تركيبات موجود در ادويه به نظر مي رسد كه به آهن در روده متصل مي شود و آن را براي جذب غيرقابل دسترس مي كند. اگر از سنگ كيسه صفرا، انسداد مجراي صفراوي يا بيماري كبد رنج مي بريد، بايد توجه داشته باشيد كه چون ادويه ترشح صفرا را افزايش مي دهد، گنجاندن مقادير زياد آن در رژيم غذايي ممكن است علائم شما را تشديد كند. اگر دارو مصرف مي كنيد، بايد براي راهنمايي به پزشك عمومي يا داروساز خود مراجعه كنيد، به خصوص اگر از داروهاي رقيق كننده خون، داروهاي ديابت يا PPI هايي مانند امپرازول براي ريفلاكس اسيد استفاده مي كنيد. هنوز چيزهاي زيادي براي يادگيري در مورد اثرات و فعل و انفعالات ادويه وجود دارد. تا به امروز بسياري از شواهد از مطالعات حيواني و آزمايشگاهي با تحقيقات بيشتري براي ارزيابي اثرات آن بر سلامت انسان مورد نياز است. اگر به تغييرات عمده در رژيم غذايي خود فكر مي كنيد يا به مصرف مكمل فكر مي كنيد، لطفاً با پزشك عمومي يا متخصص تغذيه خود مشورت كنيد تا مطمئن شويد كه اين كار را بدون خطر براي سلامتي خود انجام مي دهيد. اين مقاله در 2 فوريه 2021 توسط كري تورنس بازبيني شده است. جو لوين به عنوان يك متخصص تغذيه اجتماعي و مشاور خصوصي كار مي كند. او يك متخصص تغذيه (بهداشت عمومي) ثبت شده در UKVRN است. اگر در مورد سلامت عمومي خود نگراني داريد، بايد با ارائه دهنده مراقبت هاي بهداشتي محلي خود تماس بگيريد. شرايط وب سايت ما را ببينيد. شرايط براي اطلاعات بيشتر
خريد ادويه چيلي

ادويه چاق كننده


ادويه ها بدون شك به غذا طعم مي بخشند اما كاربردهاي ديگري نيز دارند. بسياري از ما مي دانيم كه ادويه هاي هندي چگونه فوايد دارويي دارند. اما بسياري از حقايق ديگر در مورد ادويه هاي آشپزخانه ما نمي دانيم وجود دارد كه در اينجا خواهيد آموخت، اما قبل از آن اجازه دهيد تاريخچه مختصري در مورد اين ادويه ها بررسي كنيم. گشنيز هميشه ادويه اي بوده است كه در سراسر جهان شناخته شده است. اولين اروپايي هايي كه از گشنيز به دليل خواص معطر آن استفاده كردند، رومي ها بودند. ما همچنين در ادبيات سانسكريت خودمان كه قدمت آن به 5000 سال قبل از ميلاد بازمي گردد، به اين ادويه اشاره مي كنيم. سپس به عنوان "Kusthambari" و "Dhaniyaka" اشاره شد. گشنيز بيشتر به خاطر بويي كه برمي انگيزد معروف بود و نه به دليل استفاده هاي ديگرش در زمينه هاي دارويي يا آشپزي. حتي در نوشته هاي دانشمندان يونان باستان مانند بقراط و آريستوفان، مي توان كاربردهاي متفاوت دانه گشنيز را مشاهده كرد. اين دانه ها حتي در مقبره فرعون مصر توت عنخ آمون نيز يافت شد. از اين اكتشاف، مورخان به اين نتيجه رسيدند كه حتي در تمدن مصر، مردم بذر گشنيز را كشت مي كردند و در مراسم دفن اجساد از اهميت فرهنگي برخوردار بود. به طور سنتي از گشنيز براي تصفيه خون استفاده مي شد. همچنين براي درمان مشكلاتي مانند ميگرن استفاده مي شد. اكنون، در قرن بيست و يكم، گشنيز هنوز اهميت خود را از دست نداده است. در واقع، موارد استفاده و فوايد آن فقط به تعداد افزايش يافته است. در هند، بذر گشنيز يا «دانيا» عمدتاً در راجستان، اوتار پرادش، گجرات، مادهيا پرادش و تاميل نادو رشد مي كند. اين ايالت ها به عنوان تامين كنندگان پيشرو بذر گشنيز در هند عمل مي كنند. از منطقه آب و هوايي متنوعي كه در آن رشد مي كند، مي توانيد شرايط اقليمي مورد نياز براي رشد را درك كنيد. آب و هواي ايده آل كه بهترين كيفيت بذر گشنيز در آن كشت مي شود، آب و هواي سرد با ارتفاع زياد است. رشد گشنيز از اواسط مهرماه تا پايان آبان آغاز مي شود. و سپس پردازش مي شود. به بقيه نقاط جهان عرضه مي شود. ادويه سابقه طولاني 5000 سال استفاده به عنوان مكمل پزشكي دارد. در فرهنگ باستاني آريايي ها، ادويه را داراي قدرت هاي الهي مي دانستند، زيرا آنها خورشيد را مي پرستيدند و ادويه رنگ زرد نارنجي داشت كه شبيه به رنگ خورشيد بود. اين سنت طلسم باستاني استفاده از ادويه براي دفع شر و اعطاي رفاه و محافظت به پوشنده هنوز در فرهنگ جنوب هند يافت مي شود. استفاده از ادويه در مراسم عروسي هندوها يكي ديگر از سنت هاي قديمي است كه در فرهنگ هندي زنده است. ادويه عمدتاً در مناطق گرم هند توليد مي شود. به ويژه ايالت هايي مانند تاميل نادو، بنگال غربي و ماهاراشترا توليدكنندگان پيشرو ادويه هستند. تامين كنندگان ادويه Lakadong در هند به ويژه در روستايي در Jaiantia Hills در مگالايا رشد مي كنند. اين ادويه را بهترين كيفيت ادويه در جهان مي دانند. اين عطر و طعم قوي دارد و خواص معطر آن آن را به بهترين ادويه جهان تبديل كرده است.
ادويه چاق كننده

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.