منبع : سايت كاله
كنار استيك سسها و مزههاي مختلفي ميتوان سرو كرد. پيشنهاد اين دفعه ما، كره بلوچيز است. آب شدن يك كره خوشمزه كه با پنير بلوچيز درست شده، روي گوشت استيك تصور كنيد. حالا با طرز تهيه استيك خوشمزه با ما همراه باشيد.پودر پياز
مواد لازم براي تهيه استيك با كره بلوچيز
- ۶۰۰ گرم گوشت فيله گوساله ( ۱۵۰ گرم براي هر نفر)
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- ۱ قاشق سوپخوري سس ورچستر پودر پياز
- ۱۰۰ گرم كره نرم شده
- ۱۵۰ گرم پنير بلوچيز خرد شده (خريد از ديجي كالا)
- ۲ قاشق سوپخوري جعفري خرد شده
- پوره سيب زميني مقداري براي سرو
- سبزيجات بخارپز يا گريل شده مقداري براي سرو (سبزيجات شامل: لوبيا سبز، هويج، پياز قرمز و شلغم و چغندر)
طرز تهيه استيك با كره بلوچيز
روز قبل فيله گوساله را به صورت برشهايي پودر پياز به قطر ۲ سانتيمتر برش بزنيد، به طوري كه تارهاي عضلاني فيله به صورت عمود قطع شوند. گوشت را در ظرفي دردار در يخچال به مدت ۲۴ ساعت نگهداري كنيد.
قطعات گوشت را با مقداري نمك و فلفل مزهدار كنيد؛ سپس سس ورچستر و روغن زيتون را اضافه كرده و اجازه دهيد تا يك ساعت در دماي محيط استراحت كنند. پودر پياز
در اين مدت، كره را آماده كنيد. براي اين كار كره نرم شده را با پنير بلوچيز به كمك يك چنگال مخلوط كنيد. سپس مقداري فلفل سياه و جعفري خرد شده به كره اضافه كنيد و مواد را به صورت استوانه فرم دهيد. داخل نايلون بپبچيد و در يخچال قرار دهيد تا ببندد.
ادويه هم مزه ش عاليست
تابه گريل را داغ كنيد و قطعات گوشت را روي تابه داغ شده به صورت حلزوني بچينيد. براي طبخ استيك مديوم هر طرف گوشت را به مدت ۵ دقيقه گريل كنيد.
قبل از سرو اجازه دهيد تا استيك ۵ دقيقه در فويل آلومينيومي استراحت كند.
در اين مدت سس كرهاي بلوچيز را تهيه كنيد. براي اين كار تابه كوچكي را روي حرارت گرم كنيد و كره و نيمي از بلوچيز را به آن اضافه و صبر كنيد پنير ذوب و مواد با هم مخلوط شوند، سپس مقداري فلفل سياه و جعفري خرد شده را به سس كرهاي بلوچيز اضافه كنيد و مواد را از روي حرارت برداريد. پودر پياز
در بشقاب سرو مقداري پوره سيب زميني و سبزيجات دلخواه را قرار دهيد. استيك گوشت را داخل بشقاب قرار دهيد و تا زماني كه استيك داغ است يك برش از كره بلوچيز را روي آن بگذاريد و فورا سرو كنيدپودر پياز