ادويه ضد حساسيت و خريد عمده ظروف ادويه

فروش خريد قيمت پودر سير پياز ادويه پاپريكا گوجه خشك آويشن غنچه گل محمدي ادويه كاري خورشتي

ادويه ضد حساسيت و خريد عمده ظروف ادويه

۲ بازديد ۰ نظر

 

ادويه هاي هندي چاي ماسالا


كلينيك مايو عزيز: دوستم مي گويد كه درد آرتريت او پس از شروع مصرف ادويه بهبود يافته است. ميشه در مورد اين مكمل بيشتر توضيح بدين؟ پاسخ: اگرچه ادويه يك ادويه رايج در بسياري از شربت هاي خانگي است، اما بسياري از مردم با اثرات ظاهري آن براي سلامتي آشنا نيستند. تسكين درد آرتريت يكي از بسياري از اين اثرات سلامتي است. ادويه، گياهي مربوط به زنجبيل، در بسياري از كشورهاي آسيايي و همچنين ساير مناطق گرمسيري كشت مي شود. اين يك ماده اصلي در پودر كاري است - كه در بسياري از غذاهاي هندي و آسيايي رايج است - و به عنوان رنگ براي غذاها، پارچه ها و لوازم آرايشي استفاده مي شود. بخش هاي زيرزميني گياه را مي توان خشك كرد و به صورت كپسول، قرص، عصاره، پودر يا چاي درست كرد. يا ممكن است آنها را به صورت خمير درآورند تا روي پوست بمالند. ماده فعال اصلي ادويه - كوركومين - چيزي است كه به ادويه رنگ زرد مي دهد. كوركومين داراي خواص ضد التهابي است و آن را به يك درمان بالقوه براي تعدادي از شرايط سلامتي از جمله كاهش درد و افزايش سهولت حركت در افراد مبتلا به آرتروز تبديل مي كند. يك مطالعه نشان داد كه مصرف عصاره ادويه سه بار در روز با مصرف روزانه 1200 ميلي گرم ايبوپروفن قابل مقايسه است. با اين حال، تحقيقات بيشتري براي تاييد اين اثرات ضروري است. تحقيقات ديگر نشان مي دهد كه كوركومين ممكن است سطح كلسترول و تري گليسيريد را كاهش دهد. علاوه بر اين، ممكن است برخي از علائم آرتريت روماتوئيد مانند تورم مفاصل و سفتي صبحگاهي را كاهش دهد. اگر از نوشتن اين مطلب لذت برديد و مطمئنا مي توانيد اطلاعات بيشتري در مورد فروش عمده ميوه خشك لطفا از صفحه ما بخواهيد. ساير زمينه هاي تحقيقاتي شامل تأثير كوركومين بر بيماري كرون، سرطان هاي خاص، افسردگي، ديابت، درد مفاصل و سندرم روده تحريك پذير است. هنگامي كه ادويه از طريق دهان مصرف شود يا روي پوست استفاده شود، ادويه - و كوركومين موجود در آن - زماني كه به كمتر از 8 گرم در روز محدود شود، به طور كلي بي خطر به نظر مي رسد. گفته مي شود، مقادير متفاوتي بسته به وضعيت سلامتي كه در نظر گرفته مي شود، اغلب توصيه مي شود، و دوزهاي بالاتر براي دوره هاي زماني محدود استفاده شده است. دوزهاي بالا يا استفاده طولاني مدت ممكن است براي برخي افراد باعث ناراحتي دستگاه گوارش شود. اگر بيماري كيسه صفرا داريد، از پزشك خود در مورد مصرف ادويه سوال كنيد، زيرا ممكن است شرايط را بدتر كند. همچنين اگر از داروهاي ضد انعقاد يا شيمي درماني استفاده مي كنيد، بايد با ارائه دهنده مراقبت هاي بهداشتي خود در مورد ادويه صحبت كنيد، زيرا اين مكمل ممكن است با داروهاي شما تداخل داشته باشد.
ادويه هاي هندي چاي ماسالا

ادويه زيرخاكي


برنج ليمويي خوشمزه درست كنيد! برنج ليمو يك نوع بسيار محبوب از دستور پخت برنج در هند است. اين غذاي خوشمزه و سالم از مناطق جنوبي هند مي آيد. به ليمو برنج به دليل ترش بودن مزه آن به ليمو برنج گفته مي شود زيرا براي تهيه آن از آبليمو استفاده مي شود. جداي از آن، يكي ديگر از ويژگي هاي بارز آن رنگ زرد بسيار زيباي آن است كه از استفاده از ادويه در آن به دست مي آيد. من اولين بار چند سال پيش برنج ليمو خوردم. از آن زمان من به يك طرفدار بزرگ تبديل شده ام. براي همه حواس جذاب است - طعم عالي، رنگ عالي و عطر شگفت انگيز دارد. براي تهيه برنج ليمو چه چيزي لازم است؟ پخت و پز ليمو برنج وقت گير نيست. فقط 15-20 دقيقه طول مي كشد. مرحله اول اين است كه روغن را در تابه اي روي حرارت متوسط گرم كنيد و همه ادويه ها را بريزيد. آنقدر بپزيد كه عطر ادويه ها را به خوبي حس كنيد. به طور معمول 3-4 دقيقه طول مي كشد. سپس آبليمو را بگذاريد و ۱ دقيقه تفت دهيد و سپس برنج را اضافه كنيد. نكته مهم اين است كه به هم زدن مخلوط ادامه دهيد تا ادويه ها به خوبي با برنج مخلوط شوند. 3-4 دقيقه بپزيد. ليمو برنج شما آماده است! تزئين دلخواه را اضافه كنيد. تعداد براي سرويس دهي به 4 نفر كافي است. من حدود 10-12 سال پيش كه به سفري به جنوب هند رفتم، رسام داشتم. از آن زمان من يك طرفدار بزرگ هستم. راه هاي زيادي براي پختن آن وجود دارد. هر كسي يك سبك منحصر به فرد دارد. در اينجا من يكي را جمع مي كنم كه بسيار متداول است. همه چيز مورد نياز است؟ نخود كبوتر خرد شده را همراه با 4 فنجان آب و ادويه در تابه اي روي حرارت متوسط مي گذاريم تا بجوشد. تابه را تا حدي بپوشانيد. اجازه دهيد 40-45 دقيقه بجوشد. اين باعث نرمي دال مي شود. سپس با استفاده از مخلوط كن خم كنيد تا يكدست شود. دوباره در تابه بريزيد. آب را اضافه كنيد تا 5 فنجان رسام درست شود. زنجبيل، فلفل، نمك و گوجه فرنگي را اضافه كنيد و دوباره روي حرارت ملايم بگذاريد تا بجوشد. دوباره حرارت را كم كنيد. اجازه دهيد مدتي بجوشد. بعد از اين حرارت، روغن را در تابه اي روي حرارت متوسط قرار دهيد، دانه خردل، فلفل قرمز، زيره، فلفل را اضافه كنيد و چند دقيقه حرارت دهيد. وقتي هنوز روي سوپ است، آن را داخل سوپ بريزيد. تابه را از روي گاز برداريد.
ادويه زيرخاكي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.