منبع : سايت كاله
گرچه سالادهاي سرد، پرخاصيت و پرطرفدار هستند، پودر پياز اما اگر قصد داريد كه سالاد را به عنوان يك وعده غذايي كامل ميل كنيد، ميتوانيد سراغ انواع گرم آن هم برويد. سالاد گرم هالومي تركيبي از كربوهيدرات، پروتئين و چربيهاي سالم است و ميتواند شام كاملي براي ورزشكاران باشد.پودر پياز
مواد لازم
- پنير كبابي يا هالومي: ۳۰۰ گرم (خريد از ديجيكالا)
- نخود آبگوشتي كنسروي ( آبكش شده): ۱۵۰ گرم
- گوجه فرنگي مينياتوي: ۲۰۰ گرم
- كدو سبزحلقهاي خرد شده: ۲ عدد
- جعفري خرد شده: ۵۰ گرم
- پياز قرمزخلالي خرد شده: ۱ عدد
- پودر پياز
- آبليمو تازه: به مقدار لازم
- روغن زيتون: به مقدار لازم
- نمك و فلفل قرمز: به مقدار لازم
طرز تهيه سالاد گرم هالومي
براي تهيه سالاد گرم هالومي ابتدا تابه گريل را روي حرارت گرم كنيد و با مقدار كمي روغن زيتون مخصوص پخت و پز، كف تابه را چرب كنيد. مراقب باشيد روغن زيادي در تابه نريزيد، پودر پياز وچون چربي طبيعي موجود در پنير كبابي، به خوب گريل شدن ادويه سبزيجات ديگر هم كمك ميكند.
كدو و گوجه فرنگي را حلقه حلقه كنيد يا اينكه از گوجه فرنگي گيلاسي براي تهيه اين سالاد استفاده كنيد. سپس آنها را با پنير كبابي در تابه بيندازيد و پس از سرخ شدن هر طرف، جهت ديگر را سرخ كنيد.پودر پياز
پياز قرمز را به شكل حلقههاي باريك خرد كنيد و در ظرف سالاد بريزيد. سپس نخود آبكش شده ، جعفري و كدو سبز و گوجه فرنگي گريل شده را به آن اضافه كنيد. همه مواد را با مقداري آب ليموترش، روغن زيتون و نمك و فلفل قرمز مزه دار و خوب زير و رو كنيد تا كاملا به طعمدهندهها آغشته شوند.
وقتي كه همه مواد مزهدار شدند پودر پياز، قطعات پنير كبابي را روي سالاد بچينيد و سرو كنيد. پروتئين و كلسيم فراوان موجود در پنير كبابي، سالاد گرم هالومي را به يك غذاي كامل تبديل ميكند و نيازي به اضافه كردن گوشت به اين سالاد مغذي نخواهيد داشت.