خريد ادويه بندري و خريد ادويه چيكن ماسالا

فروش خريد قيمت پودر سير پياز ادويه پاپريكا گوجه خشك آويشن غنچه گل محمدي ادويه كاري خورشتي

خريد ادويه بندري و خريد ادويه چيكن ماسالا

۳ بازديد ۰ نظر

 

ادويه پلو هندي


خواهرانم استعدادهايي دارند كه من ندارم. سيدني (با نام مستعار "سيد") يك مورخ كتاب هاي مصور است (كه جعلي به نظر مي رسد اما ظاهراً يك شغل بسيار جدي است) و مرديت (معروف به "ديث") يك هنرمند بصري است كه چاپ هاي ناراحت كننده اي از حيوانات انسان نما مي سازد. او همچنين حيله گر است و در تزيين به شيوه هايي كه من نيستم خوب است. به عنوان مثال، من هرگز فكر نمي كنم از ادويه به عنوان رنگ پارچه استفاده كنم، حتي اگر هر بار كه با آن آشپزي مي كنم پوستم را رنگ مي كنم. اما اين، البته، دقيقاً همان كاري است كه ديث انجام داد. او مقداري «ورقه هاي قديمي كثيف» برداشت، حدود يك چهارم شيشه ادويه را با آب داغ مخلوط كرد، اجازه داد تا ورقه ها يك شب در آن مخلوط خيس بخورند، سپس صبح روز بعد آنها را بشوييد و خشك كنيد. همانطور كه از عكس ها مي بينيد كار كرد. من انجام اين كار را با ادويه تازه و معطر توصيه نمي كنم، اما براي ادويه قديمي كه عطر و طعم خود را از دست داده است، استفاده عالي است. دستورالعمل هاي آنلاين براي استفاده از ادويه به اين روش در همه جا وجود دارد: Planthunter نسبت حدود 3 قاشق غذاخوري ادويه پودر شده به 4 ليتر آب، به اضافه يك فنجان سركه (براي كمك به سفت شدن آن) را توصيه مي كند. توصيه مي كند 3/4 فنجان ادويه را با 12 فنجان آب و چند قاشق چاي خوري سركه مصرف كنيد. به چه كسي مي توان اعتماد كرد؟ اكنون زمستان نارضايتي ما است و به دليل اتفاقاتي كه در نتفليكس رخ مي دهد، به نظر مي رسد افراد... جديدترين و بهترين معاملات را از ميان دسته ها، كه توسط كاركنان Kinja Deals مديريت مي شوند، كشف كنيد. در نهايت، به نظر مي رسد اندازه گيري چندان مهم نيست. ديث اسيد استيك را اندازه گيري نكرد يا از كمك استفاده نكرد و ورق ها بسيار عالي بودند. من ممكن است تعصب داشته باشم، اما فكر مي كنم خواهر كوچكم كار خوبي كرده است! از آنچه كه داري استفاده كن، اين چيزي است كه من مي گويم. اگر مقدار كمي ادويه بدون طعم و عطر داريد، يك تكه پارچه كوچك را با رنگ روشن رنگ كنيد يا يك تكه بزرگتر را به رنگ زرد كم رنگ تر رنگ كنيد. اگر تا به حال با ادويه كار كرده ايد، مي دانيد كه اين ادويه تمايل دارد هر چيزي را كه لمس مي كند رنگ كند، بنابراين از ظرفي استفاده كنيد كه بدشان نمي آيد لكه دار شود، يا از ظرفي كه براي غذا در نظر گرفته شده است، مانند يك قابلمه بزرگ. ممكن است وسوسه انگيز باشد كه اين كار را در وان حمام براي تميز كردن آسان امتحان كنيد، اما پس از آن يك وان حمام زرد خواهيد داشت (حداقل براي مدتي). همچنين بدانيد كه ادويه نوعي رنگ براي هميشه نيست. ديث توضيح داد: «به تدريج با گذشت زمان محو خواهد شد.
ادويه پلو هندي

انواع ادويه


ريزوم Curcum longa، متعلق به خانواده Zingiberaceae، همراه با زنجبيل، galangal و krachai. اين گياه داراي برگ هاي بزرگي است كه براي طعم دادن به برخي از غذاهاي هندي و مالزيايي استفاده مي شود و گل هاي بنفش/صورتي به طور چشمگيري دراز است. با اين حال، زير زمين است، جايي كه بيشتر اقدامات انجام مي شود. ريزوم داراي پوست قهوه اي مات است و حلقه هاي منظمي در طول آن دارد. تقريباً به اندازه انگشت يك انسان بالغ. شباهت گذرا به يك دسته كوچك زنجبيل دارد. با اين حال، پس از برش، شكي نيست كه اين يك ادويه كاملاً متفاوت است. فضاي داخلي ريزوم يك پرتقال نئون درخشان است. مواظب باشيد زياد روي انگشتانتان نريزيد، من روزها است كه تميز كرده ام و هنوز يك جفت دست Oompa Loompa دارم. هند بزرگترين توليد كننده ادويه است كه سالانه حدود 180000 تن رشد مي كند كه نزديك به 90 درصد آن در داخل كشور استفاده مي شود. خريد ادويه تازه در هند و آسياي جنوب شرقي (و همچنين بازارهاي آسيايي خارج از كشور) امكان پذير است، اما بيشتر به صورت پودري يافت مي شود. تقريباً تمام پودرهاي كاري تجاري حاوي مقداري ادويه هستند. براي پودر كردن ادويه ابتدا بايد آن را خشك كرد. اين شامل جوشاندن ريزوم تازه به مدت نيم ساعت و سپس خشك شدن در آفتاب به مدت 2 هفته است تا خشك و شكننده شود. در زمينه آشپزي، به غير از پودر كاري فوق، ادويه اغلب در غذاهاي برنجي، به خصوص پيلاوس زرد پر جنب و جوش در جشن ها استفاده مي شود. اگرچه ادويه تازه نارنجي است، اما پس از پخته شدن، رنگ زرد روشني به آن مي دهد. اين يكي از دلايلي است كه نبايد ادويه را جايگزين زعفران كنيد، زعفران پخته شده به رنگ نارنجي تيره است و طعم آنها كاملاً متفاوت است. طعم ادويه نسبتاً خاكي و ملايم است و هر چه ادويه بيشتر پخته شود از آن كاسته مي شود. ادويه سفيد مربوط به C. zeodaria، معروف به zeodary يا zedoary وجود دارد كه عمدتا در تايلند استفاده مي شود. ظاهر خارجي مشابهي دارد، اما در داخل زرد/سفيد كم رنگ تر است. همچنين به روشي كاملاً متفاوت با آن رفتار مي شود، آشپزهاي تايلندي معمولاً زئودري تازه را خرد مي كنند و آن را به نام پريك (مذاذات) يا سالاد اضافه مي كنند. همانطور كه انتظار داريد، ادويه با داشتن چنين رنگ زنده قرن ها به عنوان رنگ استفاده مي شود. معروف ترين آن براي ابريشم هندي و همچنين براي رنگ آميزي رنگ ها و لاك ها است.
انواع ادويه

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.