طرز تهيه سوسيس خانگي

فروش خريد قيمت پودر سير پياز ادويه پاپريكا گوجه خشك آويشن غنچه گل محمدي ادويه كاري خورشتي

طرز تهيه سوسيس خانگي

۳ بازديد ۰ نظر

منبع : سايت كاله

 

سوسيس اگر با مواد مرغوب و استاندارد تهيه شود، مي‌تواند منبعي از پروتئين و ديگر مواد مفيد باشد. اگر در خانه كودك‌تان پودر پياز عاشق سوسيس و كالباس است، يا خودتان از طرفداران اين فرآورده‌هاي گوشتي هستيد، اما به دليل مسائل بهداشتي و عدم اعتماد به محصولات كارخانه‌اي از خوردن‌شان صرف نظر مي‌كنيد، پيشنهاد مي‌دهيم سوسيس خانگي درست كنيد. پودر پياز با طرز تهيه سوسيس خانگي با ما همراه باشيد.

ادويه خاصش هم خوبه و خيلي خوشمزش ميكنه باباب

مواد لازم براي تهيه سوسيس خانگي

  • ۶۰۰  گرم گوشت قرمز و سفيد
  • ۳ حبه سير
  • يك‌دوم پيمانه سويا چرخ‌كرده
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۸۰ گرم آرد
  • پودر پياز
  • ۱۰۰ گرم آب سرد
  • ۱۵ گرم پودر آب پنير
  • ۲ قطره اسانس دود

ادويه‌هاي لازم براي تهيه سوسيس خانگي

  • ۱۵ گرم شير خشك
  • پودر سير و پودر پياز از هر كدام يك قاشق چاي‌خوري
  • پودر پياز
  • فلفل سفيد و فلفل قرمز از هر كدام يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • پودر هل، ميخك و جوز هندي از هر كدام يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • آويشن، پودر خردل و زردچوبه از هر كدام يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • دارچين، پاپريكا و تخم گشنيز پودر شده از هر كدام يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه سوسيس خانگي

اگر از گوشت تازه استفاده مي‌كنيد، گوشت را داخل فريزر قرار دهيد تا منجمد شود سپس به قطعات كوچك خرد كنيد.

گوشت، پودر سويا، شيرخشك، آرد، آب، پودر آب پنير، اسانس دود، تخم مرغ، روغن و سير را داخل مخلوط‌كن بريزيد و خوب مخلوط كنيد تا يكدست شود.

پودر پياز

همه ادويه‌ها را با هم مخلوط كنيد، سپس آن‌ها را الك كرده تا كاملا نرم شوند. ادويه‌ ها را هم به مواد داخل مخلوط‌كن اضافه كنيد. 

مواد را از دستگاه خارج كنيد و روي يك تخته قرار دهيد. به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقيقه ورز دهيد تا منسجم شود.

سوسيس‌ساز چرخ گوشت را نصب كنيد. يك طرف نايلون مخصوص سوسيس را به سري مخصوص نصب كنيد و مواد را داخل چرخ‌گوشت بريزيد.

پودر پياز

مواد كه كاملا پر شد، مي‌تواند سوسيس را در اندازه‌هاي ادويه دلخواه تقسيم كنيد و با نخ مخصوص آشپزي سر و انتهاي هر بخش را به خوبي ببنديد.

حالا سوسيس‌ها را داخل بخارپز قرار دهيد تا بپزند. اگر بخارپز نداريد، آن‌ها را داخل يك سبد فلزي بچينيد و سبد را روي يك قابلمه در حال جوش قرار دهيد. درپوش ظرف را بگذاريد تا بپزد.

بعد از اين كه سوسيس‌ها پختند، ادويه صبر كنيد تا خنك شوند سپس دو تا سه ساعت در فريزر قرار دهيد. بعد از اين مدت آن‌ها را به مدت ۲۴ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا استراحت كنند.

سوسيس‌‌‌ها آماده‌ مصرف هستند.

نكات طرز تهيه سوسيس خانگي

  • حتما بگذاريد تا مايه سوسيس خنك شود. سپس داخل نايلون را پر كنيد.
  • مي‌توانيد بنا به ذائقه‌تان مقدار ادويه‌ها را كم و زياد كنيد و مقداري سبزيجات هم اضافه كنيد.
  • نايلون سوسيس را مي‌توان از لوازم قنادي‌ها يا فروشگاه‌هاي لوازم پلاستيكي فروشي تهيه كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.