طرز تهيه اسپاگتي بلونزه

فروش خريد قيمت پودر سير پياز ادويه پاپريكا گوجه خشك آويشن غنچه گل محمدي ادويه كاري خورشتي

طرز تهيه اسپاگتي بلونزه

۲ بازديد ۰ نظر

منبع : سايت كاله

 

غذاهاي ايتاليايي طرفداران زيادي دارند و حتي مي‌توانند در ميان دوست‌داران غذاهاي سنتي ايراني هم جاي خود را باز كنند. در ادويه اين مطلب، طرز تهيه يك اسپاگتي محبوب را به روش ايتاليايي به شما آموزش مي‌دهيم. اسپاگتي بلونزه با عطر سير و پارمسان، پودر پياز  مي‌تواند گزينه خوبي براي رنگين كردن سفره مهماني‌تان باشد. 

مواد لازم

  • اسپاگتي ۴۰۰ گرم
  • ۲ پودر پنير پارمسان ۵۰ گرم
  • ادويه
  • ۳ روغن زيتون به مقدار لازم
  • ۴ پياز نگيني خرد شده ۱ عدد بزرگ
  • ۵ گوشت چرخ كرده مخلوط گوسفند و گوساله ۳۰۰ گرم
  • ۶ رب گوجه فرنگي ۱ قاشق سوپ خوري
  • ۷ سير له شده ۳-۴ حبه
  • پودر پياز 
  • ۸ كرفس نگيني خرد شده ۱ ساقه
  • ۹ هويج نگيني خرد شده ۱ عدد
  • ۱۰ گوجه فرنگي پوره شده ۵ عدد
  • ۱۱ عصاره گوشت ۵۰۰ ميلي ليتر
  • ۱۲ نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
  • ۱۳ برگ بو ۱ عدد

دو سوم يك قابلمه بزرگ را از آب پر كنيد و در آن نمك و يك قاشق روغن زيتون بريزي و منتظر بمانيد تو آب به جوش بيايد.

 اسپاگتي را در آب جوش بريزيد و وقتي رشته‌هاي آن كمي نرم شد، پودر پياز  آب كشي كنيد.

براي تهيه سس بلونزه، در تابه‌اي حاوي روغن زيتون مخصوص سرخ كردن، پياز را تفت دهيد تا نرم و شفاف شود. براي تهيه اسپاگتي بلونزه نيازي به پياز داغ نداريد، پس قبل از طلايي شدن، گوشت چرخ كرده را به پياز اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا آب گوشت كشيده شود.

رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و تفت دهيد تا خوش رنگ شود. سير، پودر پياز  كرفس و هويج را اضافه كنيد و كمي ديگر تفت دهيد.

پوره گوجه فرنگي را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد چند جوش بزند تا خوش رنگ شود. سپس عصاره گوشت و برگ بو را اضافه كنيد و صبر كنيد تا سس به آرامي بجوشد و جا بيفتد.

در آخر سس را با مقداري نمك و فلفل سياه و نيمي از پودر پنير پارمسان پودر پياز  مزه‌دار كنيد.

اسپاگتي را در ظرف سرو بكشيد. سس بلونزه‌اي كه تهيه كرده‌ايد را روي آن بريزد و باقيمانده پودر پارمسان را روي آن بپاشيد. اسپاگتي بلونزه شما آماده است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.