منبع : سايت كاله
كنار استيك سسها و مزههاي مختلفي ميتوان سرو كرد. پيشنهاد اين دفعه ما، كره بلوچيز است. آب شدن يك كره خوشمزه پودر پياز كه با پنير بلوچيز درست شده، روي گوشت استيك تصور كنيد. حالا با طرز تهيه استيك خوشمزه با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تهيه استيك با كره بلوچيز
- ۶۰۰ گرم گوشت فيله گوساله ( ۱۵۰ گرم براي هر نفر)
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- ۱ قاشق سوپخوري سس ورچستر
- ۱۰۰ گرم كره نرم شده
- پودر پياز
- ۱۵۰ گرم پنير بلوچيز خرد شده (خريد از ديجي كالا)
- ۲ قاشق سوپخوري جعفري خرد شده
- پوره سيب زميني مقداري براي سرو
- سبزيجات بخارپز يا گريل شده مقداري براي سرو (سبزيجات شامل: لوبيا سبز، هويج، پياز قرمز و شلغم و چغندر)
طرز تهيه استيك با كره بلوچيز
از روز قبل فيله گوساله را به صورت برشهايي به قطر ۲ سانتيمتر برش بزنيد، ادويه به طوري كه تارهاي عضلاني فيله به صورت عمود پودر پياز قطع شوند. گوشت را در ظرفي دردار در يخچال به مدت ۲۴ ساعت نگهداري كنيد.
قطعات گوشت را با مقداري نمك و فلفل مزهدار كنيد؛ سپس سس ورچستر و روغن زيتون را اضافه كرده و اجازه دهيد تا يك ساعت در دماي محيط استراحت كنند.
در اين مدت، كره را آماده كنيد. براي اين كار كره نرم شده را با پنير بلوچيز به كمك يك چنگال مخلوط كنيد. سپس مقداري فلفل سياه و جعفري خرد شده به پودر پياز كره اضافه كنيد و مواد را به صورت استوانه فرم دهيد. داخل نايلون بپبچيد و در يخچال قرار دهيد تا ببندد.
تابه گريل را داغ كنيد و قطعات گوشت را روي تابه داغ شده به صورت پودر پياز حلزوني بچينيد. براي طبخ استيك مديوم هر طرف گوشت را به مدت ۵ دقيقه گريل كنيد.
قبل از سرو اجازه دهيد تا استيك ۵ دقيقه در فويل آلومينيومي استراحت كند.
در اين مدت سس كرهاي بلوچيز را تهيه كنيد. براي اين كار تابه كوچكي را روي حرارت ادويه گرم كنيد و كره و نيمي از بلوچيز را به آن اضافه و صبر كنيد پنير پودر پياز ذوب و مواد با هم مخلوط شوند، سپس مقداري فلفل سياه و جعفري خرد شده را به سس كرهاي بلوچيز اضافه كنيد و مواد را از روي حرارت برداريد.
در بشقاب سرو مقداري پوره سيب زميني و سبزيجات دلخواه را قرار دهيد. استيك گوشت را داخل بشقاب قرار دهيد و تا زماني كه استيك پودر پياز داغ است يك برش از كره بلوچيز را روي آن بگذاريد و فورا سرو كني