منبع : سايت كاله
لذت خوردن پيتزا در وعده صبحانه را تنها با نان پيتزاي آماده پمينا ادويه ميتوانيم تجربه كنيم. پودر پياز چون در كوتاهترين زمان ميتوانيم پيتزا درست كنيم! پيتزا اسكرمبلد يك پيشنهاد مقوي و خوشمزه است كه صبحتان را زيباتر ميكند. با ما همراه باشيد.
مواد مورد نياز براي تهيه پيتزا اسكرمبلد صبحانه
- ۴ عدد خمير پيتزاي آماده پمينا (۱ بسته)
- ۴ عدد تخممرغ
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- ۲۰ گرم كره
- پودر پياز
- ۸ ورقه بيكن گوساله سوليكو سرخ شده
- ۴ قاشق سوپخوري سس كچاپ
- ۱ قاشق چايخوري سس خردل
- ادويه
- يكدوم قاشق چايخوري اوريگانو يا آويشن
- ۱۰ عدد گوجهفرنگي گيلاسي (دو نيم شده)
- ۱۵۰ گرم پنير پيتزاي رنده شده (خريد از ديجيكالا)
- ۷۰ گرم پنير چدار كاله رنده شده (خريد چدار ورقهاي از ديجيكالا)
طرز تهيه پيتزا اسكرمبلد
ابتدا فر را روي حرارت ۲۰۰ درجه سانتيگراد تنظيم كنيد تا از قبل گرم شود.
پودر پياز يك تابه برداريد. كره را داخل ان با حرارت متوسط ذوب كنيد. سپس تخم مرغها را به تابه اضافه كنيد. آنها را به وسيله يك قاشق مرتب هم بزنيد تا اسكرمبلد شوند. مقداري نمك و فلفل هم اضافه كنيد تا مزهدار شوند.
نانها را از بستهبندي خارج كنيد. به وسيله يك قلموي آشپزي روي نانها را مقداري سس خردل و سس كچاپ بزنيد. مقداري فلفل هم پودر پياز روي نان بپاشيد.
در ادامه پنير چدار رنده شده را روي نان پخش كنيد. تخم مرغ ادويه شده را اضافه كنيد. پنير پيتزاي رنده را هم اضافه كرده و تمام قسمت پيتزا پخش كنيد. (يك سانت از دور نان را خالي بگذاريد.)
حالا بيكن گوساله سوليكو را از وسط تا كنيد پودر پياز و به همان صورت دور تا دور نان پيتزا بچينيد.
گوجه فرنگيهاي از وسط دو نيم شده را هم مابين بيكنها قرار دهيد. پودر اوريگانو و آويشن را روي پيتزا بپاشيد و پيتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا پودر پياز پنيرها طلاييرنگ شود و پيتزا كاملا پخته شود.
پيتزاي خوشمزهتان آماده است.