ادويه خورشت و ادويه و حبوبات عروس

فروش خريد قيمت پودر سير پياز ادويه پاپريكا گوجه خشك آويشن غنچه گل محمدي ادويه كاري خورشتي

ادويه خورشت و ادويه و حبوبات عروس

۲ بازديد ۰ نظر

 

يك ادويه خوشبو


اگر يك شيشه ادويه آسياب شده در قفسه ادويه خود داريد، احتمالا به يكي از دو دليل است. يك: شما غذاهاي زيادي مي پزيد كه در غذاهايشان به آن نياز دارند (مثل هندي، تايلندي يا ايراني، شايد) و شيشه ادويه شما تقريباً به اندازه نمك استفاده مي شود. يا، دو: شما مدت ها پيش شيشه اي از آن را براي دستور پختي برداشتيد كه به مقدار كمي نياز داشت - احتمالاً بيشتر براي رنگ تا طعم - و ادويه آسياب شده شما تأثير كمتري نسبت به توت هاي عرعر دارد. اشتباه نكنيد، من قدرت افزايش رنگ آن را دوست دارم، به خصوص در توفوي مخلوط. اين ماده به عنوان يك ماده رنگ آميزي كاملاً طبيعي ارزش زيادي دارد: براي رنگ كردن همه چيز از خردل گرفته تا سوپ مرغ استفاده مي شود. فقط اين است كه ما گاهي اوقات ادويه را كبوتر سوراخ مي كنيم و آن را فقط به شكل خشك شده و آسياب شده اش مي دانيم - اگر نه به عنوان يك ماده رنگي، نه به عنوان يك ماده جدايي ناپذير پودر كاري. اما مانند تمام شيشه هاي ادويه جات در كمد ما، آنها از گياهان منشأ مي گيرند. اگرچه ساير قسمت هاي گياه ادويه خوراكي هستند، اما چيزي كه امروزه در مورد استفاده از آن صحبت مي كنيم، ريزوم است. ادويه ارزش دارويي نيز دارد، كه دايان مورگان در كتاب خود به نام ريشه ها آن را بررسي مي كند: "تركيب زرد رنگ موجود در ريزوم كوركومين است كه بر اساس آنتي اكسيدان آن، تمركز چندين مطالعه علمي در مورد پتانسيل ضد التهابي و ضد سرطاني آن بوده است. استحكام - قدرت." همچنين در طب آيورودا براي التيام زخم ها، تسكين درد شكم و درمان طيف گسترده اي از بيماري ها استفاده مي شود. در حالي كه نمي توانيم خوردن ادويه بيشتر را براي مزاياي پزشكي احتمالي توصيه كنيم (اين قسمتي است كه در آن هشدارهاي فونت ريز تبليغات دارو را درج مي كنيم و به شما توصيه مي كنيم قبل از شروع يك رژيم پزشكي جديد با پزشك خود صحبت كنيد)، مي توانيم شما را تشويق كنيم كه ادويه تازه بيشتري را به آشپزخانه خود وارد كنيد تا رنگ و طعمي به بشقاب شما بيافزايد. اگر زياد با آن كار نكرده ايد، بوي خفيف كپك زدگي و كمي تند و تيز خاكي و تلخ دارد. اگر تازه از آن لذت ببريد، ادويه نيز شيريني دارد.
يك ادويه خوشبو

ظرف ادويه و حبوبات


به احتمال زياد ادويه يا غذاهاي الهام گرفته از ادويه را همه جا ديده ايد. مي دانيد، ادويه فوق العاده اي كه به غذا يا نوشيدني شما رنگ طلايي مي دهد؟ بله، ادويه فوايد سلامتي جدي دارد، مانند تقويت خلق و خو، كمك به تسكين دردها و حتي جلوگيري از جوش زدن. واندانا شيث، RDN، نويسنده كتاب My Indian Table: Quick & Tasty Vegetarian Recipes، مي گويد: ادويه، علي رغم توجه اخيرش، چيز جديدي نيست. شث. اين ماده به دليل ضد التهاب، ضد ميكروبي بودن و ايجاد رنگ طلايي زيبا به غذا معروف است. طعم آن نيز يادآور ساير كاري ها است، بنابراين طعمي خاكي و تلخ دارد، با اشاره اي به لگد فلفلي. پس چه چيزي آن را فوق العاده مي كند؟خوب، ادويه حاوي كوركومين است، يك پلي فنل شناخته شده (نوعي آنتي اكسيدان كه با راديكال هاي آزاد كه باعث آسيب سلولي مي شوند مبارزه مي كند). خواص دارويي آن نيز تا حد زيادي توسط طب آيورودا (يك سيستم پزشكي جايگزين با ريشه در هند كه بر سلامت كلي ذهن، بدن و روح تمركز دارد) پذيرفته شده است، زيرا برخي از مطالعات ادعا مي كنند كه ادويه ممكن است اثرات مثبتي بر شرايط مزمن داشته باشد. به عنوان بيماري قلبي و سرطان، Sheth اضافه مي كند. شث مي گويد، ترفند او براي شارژ كردن ادويه، تركيب آن با كمي فلفل سياه است. به اين دليل كه فلفل در واقع مي تواند به افزايش توانايي بدن در جذب كوركومين كمك كند. چه تازه وارد ادويه شده باشيد و چه در حال حاضر يك سوپر فن ادويه هستيد، هميشه مي توانيد از اطلاعات بيشتري در مورد نحوه استفاده از اين ريشه فوق العاده غذايي استفاده كنيد. به خواندن ادامه دهيد تا 20 روشي را بياموزيد كه مي توانيد ادويه را در رژيم غذايي روزانه خود بگنجانيد.
ظرف ادويه و حبوبات

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.