منبع : tasvirezendegi
نكات مهم در خشك كردن پياز و تهيه پودر پياز
توجه كنيد كه هر چه قدر دماي فر پايين تر و مدت خشك شدن بيشتر باشه پودر پياز شما روشن تر و خوشگل تر ميشن!
سعي كنيد از پياز قرمز برا تهيه پودر پياز استفاده نكنيد.
ادويه خوبه ها بريزززززززززززززززز
ميتونيد به جاي استفاده از فر مواد رو داخل تابه هم بچينيد با دماي فوق العاده كم و شعله پخش كن حتي ميشه روي سماور هم قرار بديد فقط مدت خشك شدن خيلي زياد ميشه!
4)از هر يك عدد پياز بزرگ شايد 1 قاشق غذاخوري پودر پياز به دست بياد!
خشك كردن پياز روي بخاري يا شوفاژ
مي تونين ورق آلومينومي رو بگذاريد رو بخاري يا شوفاژ و حلقه هاي پياز رو روش بچينيد تا خشك بشن.
پودر كردن پياز خشك
بعد از خشك كردن پياز اون را با آسياب پودر پياز كرده و در ظرف در بسته و جاي خنك و خشك نگهداري كنيد.