يك نوع ادويه مخصوص اصيل هندي و خريد جا ادويه ليمون

فروش خريد قيمت پودر سير پياز ادويه پاپريكا گوجه خشك آويشن غنچه گل محمدي ادويه كاري خورشتي

يك نوع ادويه مخصوص اصيل هندي و خريد جا ادويه ليمون

۴ بازديد ۰ نظر

 

ادويه 7 رنگ


ادويه بومي جنوب هند و اندونزي است و به طور گسترده در سرزمين اصلي و جزاير اقيانوس هند كشت مي شود. در زمان هاي قديم از آن به عنوان عطر و همچنين ادويه استفاده مي شد. ريزوم داراي عطر فلفل مانند و طعم گرم تا حدودي تلخ است و رنگ زرد نارنجي قوي دارد. اين ماده اي است كه خردل را رنگ و طعم مي دهد و در پودر كاري، خوراكي ها، ترشي ها و كره هاي ادويه دار براي سبزيجات، در غذاهاي ماهي و تخم مرغ و با مرغ، برنج و گوشت خوك استفاده مي شود. در بخش هايي از آسيا از آب ادويه به عنوان يك ماده آرايشي استفاده مي شود تا درخشندگي طلايي به پوست بدهد. ادويه كه به خواص ضد التهابي معروف است، گاهي اوقات به عنوان چاي يا به شكل قرص براي انواع بيماري ها از جمله آرتريت و مشكلات روده مصرف مي شود. ارتفاع گياهان ادويه به حدود 1 متر (3.3 فوت) مي رسد. برگ ها از ريزوم هاي منشعبي بيرون مي آيند كه درست زير سطح خاك قرار دارند. ريزوم هاي قديمي تر تا حدودي پوسته دار و قهوه اي رنگ هستند، در حالي كه ريزوم هاي جوان زرد كم رنگ تا قهوه اي-نارنجي هستند. گلهاي كوچك زرد-نارنجي در زير بغل شاخه هاي مومي شكل كه معمولاً سبز كم رنگ يا بنفش متمايل هستند قرار دارند. توليد شامل فرآيند جوشيدن است كه به دنبال آن ريزوم ها در معرض نور خورشيد به مدت پنج تا هفت روز قرار مي گيرند تا خشك شوند. سپس با مالش دستي يا چرخش در يك درام نصب شده صيقل داده مي شوند. طول ريزوم هاي خشك شده از حدود 2.5 تا 7.5 سانتي متر (1 تا 3 اينچ) متغير است. ادويه معمولاً به صورت آسياب شده فروخته مي شود. از تقطير 1.3 تا 5.5 درصد اسانس حاصل مي شود كه اجزاي اصلي آن تورمرون و آرتورمرون است. ماده رنگي كوركومين است كه يك آنتي اكسيدان نيز مي باشد.
ادويه 7 رنگ

ادويه ناگت مرغ


طرز تهيه ادويه تازه: پوست آن را بگيريد، رنده كنيد، خلال كنيد. براي تهيه ادويه تازه، يك سبزي پوست كن يا چاقوي خرد كن برداشته و پوست آن را برش دهيد. همچنين مي توانيد اين كار را با مالش ساقه با پشت با قاشق به پايين انجام دهيد. هنگامي كه ته رنگارنگ، خاكي و كثيف داخل آن را بي حس كرديد، آماده است تا به دلخواه از آن استفاده كنيد - آن را ريز برش يا رنده شده امتحان كنيد (فيبري كمتري نسبت به زنجبيل دارد و رنده كردن آن راحت تر است). با اين حال هشدار - رنگ باورنكردني آن يك رنگ طبيعي است و سطوح و دست ها را به طور يكسان لكه مي كند. اگر مي خواهيد از رنگ آن اجتناب كنيد، با احتياط رفتار كنيد يا گل هميشه بهار را بپوشيد (مي توانيد از آب ليمو براي از بين بردن لكه ها استفاده كنيد). با ادويه تازه چه كنم؟ اكنون مي دانيد كه چرا ادويه تازه براي شما مفيد است، بايد بدانيد كه چگونه آن را بخوريد (يا بنوشيد). با يك ليوان چاي ادويه اين سردي را حفظ كنيد. يك اينچ ادويه تازه پوست كنده و رنده شده را با آب يك چهارم ليموترش به همراه يك پيمانه فلفل سياه آسياب شده (ماده شيميايي پيپرين در فلفل سياه) اضافه كنيد. به جذب كوركومين موجود در ادويه كمك مي كند) و 300 ميلي ليتر آب داغ. اگر حتي بيشتر از زينگ مي خواهيد، نيم اينچ زنجبيل تازه پوست كنده و ورقه شده يا رنده شده را نيز اضافه كنيد. بي درنگ لذت ببريد مقادير را به دلخواه تنظيم كنيد. دستور پخت ما را نيز بررسي كنيد. 2. مي توانيد به آب ميوه هاي مورد علاقه خود اضافه كنيد. اسموتي هايي مثل زنجبيل. هويج با گوشت پرتقال را در آب پرتقال قرار دهيد يا سعي كنيد به اسموتي صبحگاهي فوق العاده سبز خود اضافه كنيد. سمبوسه بره لعاب دار ادويه، چيلي سبز - هفته ديوالي هفته خوبي براي تنقلات است! ادويه در ظروف تخم مرغي بسيار مفيد است. كمي از مواد تازه را در تخم مرغ هاي همزده، املت و فريتاتا رنده كنيد تا برداشت جديدي از غذاي تخم مرغ خود داشته باشيد. همچنين آن را ريز رنده شده امتحان كنيد و سپس به تخم مرغ هاي هم زده اضافه كنيد تا يك تخم مرغ براي شيريني روي سمبوسه يا پاي شسته شود كه رنگ زرد طلايي شگفت انگيزي به بالا مي دهد! ادويه تازه را خيلي نازك به صورت چوب كبريت خرد كنيد و كمي به آن اضافه كنيد تا سالاد كلم كلم و هويج را زنده كند، برگ تازهسالاد سبز يا سالاد سيب زميني ساده. 1 اينچ ادويه تازه پوست كنده و رنده شده را برداريد و با 50 ميلي ليتر روغن زيتون خالص، 1 حبه سير، 1 قاشق چايخوري عسل و 50 ميلي ليتر ماست مخلوط كنيد. هر بار يك قاشق غذاخوري آب اضافه كنيد تا غلظت دلخواه شما بدست آيد (ما آن را شلتر از ماست دوست داريم، اما آنقدر آبدار باشد كه نم نريزد). از سبزي هاي برشته شده لذت ببريد. با كمي فلفل دلمه اي كه براي يك ضربه بيشتر روي آن پاشيده شده است. 250 گرم ادويه تازه پوست كنده را به چوب كبريت تكه تكه كنيد و آب 3 ليمو و 1 قاشق چايخوري نمك را به آن اضافه كنيد. داخل شيشه درب دار بريزيد و حداقل 4 روز در يخچال نگهداري كنيد تا طعمش خوب شود و گاهي آن را تكان دهيد. اگر مي خواهيد لايه هاي بيشتري از ادويه و حرارت دهيد، برش هاي فلفل سبز يا ۱ قاشق غذاخوري خردل و/يا دانه هاي رازيانه اضافه كنيد و ظرف يك ماه استفاده كنيد. روغن زيتون، سير، فلفل سياه و گياهان تازه مانند گشنيز، جعفري يا نعناع را با ماريناد معمولي خود تركيب كنيد. دستور العمل استيك گل كلم ادويه ما را براي يك غذاي فوق العاده امتحان كنيدشام الهام گرفته از هند فروش عمده سبزي خشك جنوبي.
ادويه ناگت مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.