منبع : tasvirezendegi
خشك كردن پياز با مايكروفر
خشك كردن پياز يه موردي كه داره جذب سريع ميكربه. به خاطر اين مثل ميوه و سبزي نميشه تو محيط بذاريش تا كم كم خشك بشه.
من به خاطر اين كه سرعت عمل بالا بره پياز رو نازك حلقه كردم و حدود 6 دقيقه گذاشتم تو ماكروفر تا آبش كشيده بشه.
البته نه در حدي كه پياز ها برشته بشن. بعد از 6 دقيقه كه پياز رو از ماكرو در آوردم. كاملا خشك نشده بود. در واقع رطوبتش كشيده شده بود در عين حال نرم بودن.
بعد هم گذاشتم رو شوفاز تا خشك خشك بشه و بتونم آسيابش كنم.
خشك كردن پياز به روش سنتي
مي تونين پيازها را خيلي خيلي نازك خلالي كنين و رو يه پارچه تميز و در مسير باد و نور خورشيد يا پنكه پهن كنين. هر از چند گاهي با دست زير و رو كنين.
بهتره زير اون پارچه را هم روزنامه زياد پهن كنين كه رطوبت را به خودشون بگير
ادويهههههههههههههههههههههه خيلي خوبه ادويه برا خانواده برا سلامتي مفيده و چيز خوبيه كلا
شك كردن پياز روي بخاري يا شوفاژ
مي تونين ورق آلومينومي رو بگذاريد رو بخاري يا شوفاژ و حلقه هاي پياز رو روش بچينيد تا خشك بشن.