خشك كردن پياز يه موردي كه داره جذب سريع ميكربه. به خاطر اين مثل ميوه و سبزي نميشه تو محيط بذاريش تا كم كم خشك بشه.
اما پودر پياز خير.

من به خاطر اين كه سرعت عمل بالا بره پياز رو نازك حلقه كردم و حدود ۶ دقيقه گذاشتم تو ماكروفر تا آبش كشيده بشه.
البته نه در حدي كه پياز ها برشته بشن. بعد از ۶ دقيقه كه پياز رو از ماكرو در آوردم. كاملا خشك نشده بود. در واقع رطوبتش كشيده شده بود در عين حال نرم بودن كه براي پودر پياز عاليه
بعد هم گذاشتم رو شوفاز تا خشك خشك بشه و بتونم آسيابش كنم.
ادويه نريزختي؟؟؟؟؟ بريززززززززززززز
خشك كردن پياز به روش سنتي
ميتونين پيازها را خيلي خيلي نازك خلالي كنين و رو يه پارچه تميز و در مسير باد و نور خورشيد يا پنكه پهن كنين. هر از چند گاهي با دست زير و رو كنين.
بهتره زير اون پارچه را هم روزنامه زياد پهن كنين كه رطوبت را به خودشون بگيرن.

من به خاطر اين كه سرعت عمل بالا بره پياز رو نازك حلقه كردم و حدود ۶ دقيقه گذاشتم تو ماكروفر تا آبش كشيده بشه.
البته نه در حدي كه پياز ها برشته بشن. بعد از ۶ دقيقه كه پياز رو از ماكرو در آوردم. كاملا خشك نشده بود. در واقع رطوبتش كشيده شده بود در عين حال نرم بودن كه براي پودر پياز عاليه
ميتونين پيازها را خيلي خيلي نازك خلالي كنين و رو يه پارچه تميز و در مسير باد و نور خورشيد يا پنكه پهن كنين. هر از چند گاهي با دست زير و رو كنين.
بهتره زير اون پارچه را هم روزنامه زياد پهن كنين كه رطوبت را به خودشون بگيرن.